Monday, 13 February 2012

~ H a p p y 1st A n n i v e r s a r y ~

INI STORY KEBAHAGIAAN AKU. *Sengaja CAPS LOCK*
so, klu anda2 yg terbuka entry ne tdk berkenan dgn story terbaru, just leave it. :)
TIADA PAKSAAN OKAY. Peace No War.

okay, spt yg tertera d dada TITLE BLOG, ini adalah  sal ANNIVERSARY. yeahhhh~ hehe.. EXCITED ne! Anniversary aku ngan dia tepat2 13 February 2011.

alhamdulillah, slama kmi bsama2 ne, xpena dia sakitkn aty aku.. jauh skali utk buat aku kecewa. Terima kasih kepada empunya diri Md-Sufian Amirsah.
Okay lets start now tanpa emosi jiwang betagar :) hikhikhik~

Memandangkan yg kami mula menyibukkan diri,
ehem2, maksud aku.. sorg study, sorg bhempas pulas cari rezeki..
so.. mmg xbole laa sambut anniversary bersama. Tp x d sangka2,
ttiba jaa c Sufian ajak kuar g 1Borneo. 4 Feb. Aku pun on jaa laa. Kebetulan tym tu aku lepak d ruma, jd tiada yg mustahil utk aku menjejakkn kaki ke 1B. hahaha~
Tym tu aku kluar kejap ngan My sys YayaNadia, Aunty Eka Ika, & Kak Aida..
ssuda selesai gerakan bsama mereka, aku dgn xcitednya g 1B mau jumpa c Sufian.. cehhhh Sufian gitu.. ala2 GEMERSIK KALBU. hahaha~
Kami g jalan2 keliling 1B, makan2.. hehe :)
lepas jaa jalan2, mama call suru balik.
c Sufian pun hantar balik, ttiba d simpang jalan raya dia hentikan kereta. Dia kuar & suru aku join skali. Then dia buka bonet.. tadaaaaaaaaaaaaa~ Benda paling first aku tgok & menarik phatian aku....BUNGA KALER PURPLE!








tym ne.. aku btol2 BLUR.. erkkk?? aku rasa cam bmimpi.. ya laa..maw kata tu gift b'day aku, lama lagi kan.. anniversary pn, cnfrm sminggu lagi. baru 4 Feb tym tu..
then dia cakap yg GIFT tu smua utk aku, sbb dia ngan aku xmgkin dpt sambut Anniversary sama2. kekangan waktu salah satu puncanya.Jgn tnya reaksi aku tym tu camana.. tharu gila2. Tanpa sdar, ada la jgk shikit2 air mata yg jatuh berlinangan.. :') Happy, terharu, sedih smua bcampur jadi satu. Aku xmgharapkan hadia sbagai balasan, yg penting dia jujur & setia ngan aku, e2 sudah lebih dari memadai. Tiba jaa aku d ruma, truss adk2 aku xcited suru buka smua gift tu. Yg paling bongsu tu la gila2 xcited. so, aku pn buka jgk gift tu smua d bantu ole adk2 aku yg lain..














sumpah, aku xmgharapkn gift camni dari dia. Aku xmgharapkn apa2 melainkn kejujuran. Aku sdiri xsgka yg diaa btol2 ingat tarikh anniversary kami. Apapun, aku bahagia sangat2 dgn dia. Even byk masala & kadang2 aku suka sgt cari pasal, tp dia cool jaa.. xpena langsung buat aku kecewa. Thanks skali lagi buat Md-Sufian Amirsah @ sseorg lelaki yg ku gelar KASANOVA ketika pertemuan pertama. Harap agar hubungan ini kekal slamanya, insyallah.. Amin~

okay, puas sda aku mencoretkan sgala2nya.. Tym to sleep. Miow2~
bye2 :)

_sufianabyla 13feb2012